VERSUS TEATRE (castillejos, 179). DEL DIJOUS 11 DE FEBRER AL DIUMENGE 28 DE MARÇ

H: dijous i divendres, a les 21 h. Dissabte i diumenge, a les 18h. P: 16€

dijous, 11 de febrer del 2010

Digues la teva sobre DIARI D'UN BOIG!!

Què t'ha semblat l'obra? Què és el que més t'ha agradat i què hi trobes a faltar? Quin és el teu moment preferit? T'agradaria preguntar alguna cosa al Fermí Reixach sobre la seva experiència a Diari d'un boig? Aquest és el teu espai... NO ET TALLIS!

15 comentaris:

  1. El treball de Fermí Reixac és insuperable!

    ResponElimina
  2. En el haber, inmensa interpretación de Fermí Reixach, una muy inteligente adaptación de la obra de Gógol, una puesta en escena descarnada y un escenario absolutamente adecuado para representar esta obra. Pocas veces he tenido la ocasión de saborear un texto literario a través de una puesta en escena teatral como me ha ocurrido ahora con "Diari d'un boig". Un "must" absoluto para los buenos aficionados al teatro y a la literatura. En el debe: el episodio de las cartas de la perrita es algo pesado, tal vez, sobren algunos fragmentos (no es culpa del actor).

    ResponElimina
  3. Distreta i molt ben interpretada. L'hora i quinze minuts passen com un alè.

    ResponElimina
  4. Muy interesante la obra, la actuacion muy intensa, y tiene mucho merito mantener el ritmo, sin ningun recurso mas que la propia actuacion, ademas en un espacio tan reducido y con tanta proximidad al publico. Excelente actuación.

    ResponElimina
  5. A pesar de un comienzo un poco lento, no tanto por el ritmo sino por el tema, el global es bastante interesante y da bastante que pensar... Papelazo del actor. ¡El espacio (almazen) le va como anillo al dedo a la obra!

    ResponElimina
  6. Uuufff ¡Bestial! Una interpretación que llega adentro, te arropa, te envuelve y puedes ver todas y cada una de las palabras en escena. Gracias.

    ResponElimina
  7. Impressionant
    Quan imita els diferents personatges tot mofant-se amb les veuetes que posa
    Més mala llet al enfadar-se en les escenes on manifesta la seva autodestrucció demostrant violència un pèl explicita
    El final brutal
    ¿Què és el que va captar ell emocionalment durant l'obra en la representació del dissabte 20/02 al teatre?
    Potser em va arribar perquè vaig sentir-me prou identificat. Anar-hi va èsser sensacional! Gràcies.

    ResponElimina
  8. No us la podeu perdre

    Es la tercera vegada, al llarg dels anys, que hem assistit a la interpretació de "Diari d'un boig" per Fermí Reixach i cal dir que, com sempre, n'hem sortit completament satisfets. Recomanem a qui no l'hagi vist que si es decideixen procurin situar-se ben a prop de l'acto doncs es per no perdre's ni un sol detall de la seva interpretació. Això és factible al Versus on aquesta obra hi encaixa molt bé. Recomanable per als que els hi agrada el teatre ben fet.

    ResponElimina
  9. PURO TEATRO Y DEL BUENO !!!!

    La interpretación estuvo magistral !!!! Maravilloso !!!! Más que recomendable, si te gusta el teatro hay que ir !!

    ResponElimina
  10. Excepcional actuación

    Me dejó boquiabierto en más de una ocasión. Una interpretación excelente, con una dirección admirable. Perfecta la iluminación, perfecto el escenario, perfecta la experiencia.

    ResponElimina
  11. Excepcional la interpretació de'n Reixach. Actuar sol a l'escenari durant una hora i mitja i mantenir l'atenció del públic com ho fa és per treure's el barret. A més, l'obra l'ha representat també en altres moments en espanyol i en anglès. Admirable! Estic molt contenta d'haver-hi anat.

    ResponElimina
  12. El actor fantástico

    Me gustó mucho. No se la pierdan. Es impresionante te metes en el papel.

    ResponElimina
  13. Genial

    Corprenedor, magnífic. Quina vivència tan intensa, aquesta obra!! Magistral la interpretació, excel·lent. Pell de gallina tota l'estona. Moltes gràcies!!!!

    ResponElimina
  14. Un actor extraordinario, cómo se agradece la pasión por el trabajo bien hecho,realmente merece la pena ir al teatro para gozar con una actuación tan maravillosa.

    ResponElimina
  15. Excelente actor

    Una interpretación memorable, con una puesta en escena que le arropa en todo momento. Emoción en estado puro, recomendabilísima!

    ResponElimina